jQuery(document).ready(function($) { $('#search-icon').click(function(e) { e.preventDefault(); $('#search-form').toggle(); }); });

Tevékenységek

Járműtervezés

A Mercedes-Benz REFORM autóbuszcsalád megalkotása elhivatott mérnökeink kitartó munkájának eredménye. A közös gondolkodás, a hit valami új létrehozása mellett óriási lendületet és motivációt jelent munkatársainknak. Ennek eredménye egy olyan termékpaletta megszületése, amelyre méltán lehetünk büszkék. Nem csak a műszaki, formai, kényelmi és biztonsági kivitelezések, de a fenntartható mobilitás jegyében hozzáadott környezetbarát megoldások is különlegessé teszik a Mercedes-Benz REFORM család minden egyes modelljét.

Mercedes-Benz REFORM 501 LE autóbuszunk „Az év haszongépjárműve” díjat nyert 2019-ben, Mercedes-Benz REFORM-S School autóbuszunk pedig forradalmian új lehetőségeket kínál a gyermekszállítás területén hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt.

Partnereink egyedi igényeit szem előtt tartva születtek és születnek meg a kor kihívásaira megfelelő választ adó Mercedes-Benz REFORM autóbuszok.

Járműfejlesztés

A név kötelez minket! A Mercedes-Benz REFORM autóbuszcsalád fejlesztésekor folyamatosan törekszünk a megújulásra. Sokéves tapasztalattal és tudással rendelkezünk, de partnereink és utasaink igényei, valamint a technológia folyamatos fejlődése arra ösztönöz minket, hogy soha ne álljunk meg! Minden egyes nap azon dolgozunk, hogy termékeink a legkorszerűbb és egyben környezetbarát technológiai megoldásokat ötvözzék. Hiszünk abban, hogy a technikai fejlesztések, a mobilitás lehetőségeinek kihasználása történhet harmóniában az emberiség és a környezet természeti értékeivel. Ennek folyományaképp, reagálva  modern kor kihívásaira, fókuszba helyeztük a teljesen elektromos meghajtású autóbuszok gyártásának előkészítését.

 

Járműgyártás

A jelenleg legmagasabb hazai és nemzetközi környezetvédelmi besorolásnak megfelelő Mercedes-Benz dízelmotor alapra készülnek a saját mérnökeink által megálmodott és fejlesztett Mercedes-Benz REFORM autóbuszcsalád tagjai. A teljes felépítményt és a járművet a debreceni gyárban alakítják ki szakembereink. Gyártási folyamataink az Ipar 4.0 állásfoglalásával összhangban, optimalizált körülmények között zajlanak, korszerű gyártáskultúrával, ahol komoly hangsúlyt fektetünk a különböző folyamatok digitalizálására és a robotizációra.