Fenntartható mobilitás

Élhető városok, élhető infrastruktúrával.

Az Inter Traction Electrics Kft. kiemelt figyelmet fordít a környezet védelmére és a fenntarthatóságra. Ez megjelenik valamennyi gyártási tevékenységében, napi munkafolyamataiban egyaránt. Kiemelten fontos számunkra olyan gépjárművek fejlesztése és gyártása, amelyek a közösségi közlekedésben a lehető legkisebb károsanyag-kibocsátást eredményezik.

Ezen törekvéseink első lépése 10 évvel ezelőtt egy saját innovációból származó elektromos meghajtású autóbusz üzembe helyezése volt. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az elsők között fejlesztettünk és alkalmaztunk alternatív meghajtású gépjárművet Magyarországon.

Az innováció azóta is folyamatos, hiszen a csak és kizárólag a legmagasabb környezetvédelmi normáknak megfelelő, legkorszerűbb dízel üzemű gépjárművek folyamatos gyártása mellett megkezdtük az alternatív meghajtású autóbuszok sorozatgyártásának előkészítését is. 

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy 2021. februárjában cégünk megkapta a “Fenntartható Debrecen” elismerést, amely méltó visszacsatolása eddigi erőfeszítéseinknek. Debrecen Önkormányzata partnerként tekint ránk a környezettudatos szemlélet, egy fenntartható jövő kialakításában.